Confidenţialitate

România câștigă Trofeul pe Națiuni la viteză

România câștigă întrecerea pe națiuni ocupând primul loc pe podium, în fața Bulgariei și Turciei.

Robert Mureșan a câștigat cursa de Superbike și își asigură titlurile de Campion Național al României și Campion European BMU cu o etapă înaintea rundelor finale ale celor doua campionate.

Cursa de sâmbătă i-a adus arădeanului titlul de Campion European BMU la clasa SuperBike, titlul de Campion Național al României SuperBike 2017, al cincilea titlu consecutiv, precum și titlul de Vicecampion al Campionatului Național al Bulgariei.

Robert Mureșan a stabilit și recordul de circuit pe ploaie contribuind din plin la Trofeul pe Națiuni unde România a ocupat prima poziție.

Sâmbătă, Cătalin Cazacu a terminat cursa pe locul trei, asigurându-și astfel locul doi în clasamentul general al Campionatului Național, însă lupta pentru locul de pe podiumul BMU rămâne deschisă pentru runda finală de duminică. Locul trei în cursa națională a fost ocupat de Bogdan Vrăjitoru.

Ionel Pascota a câștigat cursa Supersport, asigurându-și titlul de Campion Național al Romaniei pentru această clasă. În clasamentul BMU se poziționează pe locul doi și păstrează o șansă pentru titlul BMU, disputat în runda finală de azi.

Foto: Andrei Gemes