Confidenţialitate

România, campioană mondială la dans sportiv – GALERIE FOTO

Perechea de dans sportiv formată din Paul Rednic și Roxana Lucaciu a reuşit să obțină titlul de campioni mondiali la categoria Youth Standard, în Japonia.

Paul Rednic și Roxana Lucaciu s-au întrecut în cinci runde, a câte cinci dansuri (vals lent, tango, vals vienez, slow fox și quickstep), cu alte 61 de perechi.

Chiar dacă au avut parte de câteva impedimente, echipa formată din Paul și Roxana, antrenori și susținători, ajungând la limită la eveniment din cauza amânării zborului lor până în ziua concursului, tinerii dansatori au ieşit învingători.

În pofida faptului că Paul a intrat pe ringul de dans direct de la aeroport, cu doar cateva minute înainte de prima runda, cei doi dansatori au reuşit să adauge palmaresului lor titlu de campioni mondiali la dans sportiv.

romania dans sportiv (5)

romania dans sportiv (1)

Atât Paul, cât și Roxana, au început să practice dansul sportiv de la vârste fragede, copiii fiind, în orașe diferite: Baia Mare, respectiv Timișoara. Au obținut premii de-a lungul timpului şi au schimbat parteneri de dans, până au ajuns la formula actuală.

romania dans sportiv (8)