Robert Downey Jr. i-a oferit un braţ bionic în stilul Iron Man unui băiat de 7 ani – VIDEO

Robert Downey Jr., interpretul celebrului personaj Marvel Tony Stark, i-a oferit un braţ bionic personalizat în stilul Omului de Fier unui băiat care are un braţ doar parţial dezvoltat.

Momentul în care Alex, în vârstă de 7 ani, intră într-o cameră de hotel şi îl vede pe Robert Downey Jr. îmbrăcat ca faimosul său personaj a fost surprins pe cameră, iar bucuria copilului la vederea Omului de Fier este cu adevărat emoţionantă.

VIDEOCLIPUL a strâns deja peste 2 milioane de vizualizări într-o singură zi.

Braţul bionic imprimat 3D, cu un design special şi cu lumini funcţionale, a fost dezvoltat de Albert Manero, un student doctorand în inginerie mecanică şi director al organizaţiei de voluntary Limbitless Solutions, care se ocupă cu realizarea designului pentru membre imprimate 3D şi cu donarea lor către copiii care au nevoie de ele, scrie Huffington Post.

‘Părinţii mei m-au încurajat întotdeauna să îmi folosesc educaţia ca să-i ajut pe alţii şi să visez vise mari’, a spus Manero. ‘Acum vreau să-I inspir pe alţii ca să ajut la construirea speranţei pentru lume.’

Proiectul lui Albert Manero a creat prima mână pentru Alex, care a costat mai puţin de 350 de dolari, faţă de preţul de 40.000 de dolari al unei proteze similare.