Robert Downey Jr. aproape de un onorariu record

Robert Downey Jr., în vârstă de 48 de ani, a jucat rolul super-eroului Iron Man, alias Tony Stark, în trilogia ‘Iron Man’ şi în primul film din seria ‘The Avengers’.

Robert Downey Jr. este pe cale să devină cel mai bine plătit actor din istoria Hollywoodului dacă va primi din partea producătorilor francizei ‘The Avengers’ un onorariu de 100 milioane de dolari pentru a interpreta rolul Tony Stark în următoarele două filme din această serie.

Agentul starului american se va întâlni în săptămânile viitoare cu directorii companiei Marvel pentru a negocia acest contract. Actorul american ar putea primi un onorariu record de 100 milioane de dolari, pe lângă procentul de 7% din încasările mondiale pentru filmele în care joacă, pe îl primeşte deja în baza contractului anterior.

Robert Downey Jr. a dezvăluit la începutul acestei luni că directorii de la Marvel Studios s-au simţit foarte jenaţi după ce el a confirmat în public că a primit un onorariu de 50 milioane de dolari pentru primul film din seria ‘The Avengers’.

‘Nu-i aşa că e o adevărată nebunie? Ei sunt atât de supăraţi! Nici mie nu-mi vine să cred. Eu sunt ceea ce se numeşte «un cost strategic»’, a spus Downey Jr. pentru revista GQ, citată de Mediafax.