Robert De Niro va juca în filmul ”Joker”

Actorul american Robert De Niro, în vârstă de 74 de ani, se va alătura distribuției noului film ”Joker”, în regia lui Todd Phillips.

De Niro nu va interpreta rolul principal, relatează publicația americană Vanity Fair. În schimb laureatul cu două premii Oscar intră în negocieri pentru rolul lui Murray Franklin, un prezentator de televiziune ce are o contribuție semnificativă în povestea Jokerului.

Celebru pentru rolurile sale în ”The Godfather” și ”Raging Bull”, De Niro este recunoscut pentru interpretarea unor personaje complexe și inadaptate social, ce poartă conflicte interioare puternice. ”Joker” are să fie filmul cu care De Niro își va face intrarea în lumea super-eroilor.

Pelicula, cu Joaquin Phoenix în rol principal, promite să nu fie doar un film de acțiune, ci și un film psihologic, urmărind dezvoltarea inamicului lui Batman.

Phoenix a recunoscut că ceea ce l-a îndemnat să accepte rolul a fost abordarea regizorului Todd Phillips. Actrița Zazie Beetz care a apărut recent în ”Deadpool 2” se va alătura proiectului. Alte detalii legate de film nu au fost încă dezvăluite.

”Joker” va fi lansat în Statele Unite ale Americii pe 4 octombrie 2019.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS