Robbie Williams concertează la Cluj-Napoca

Robbie Williams cântă în această vară în România. Robbie Williams va concerta la cea de-a cincea ediţie a festivalului Untold, care va avea loc în perioada 1 – 4 august, la Cluj-Napoca.

Va fi al doilea concert pe care artistul îl va susţine în România, însă primul la Cluj-Napoca, după ce în 2015 Robbie Williams a cântat la Bucureşti.

În 2006,Robbie Williams a intrat în Cartea Recordurilor prin faptul că a vândut în doar o singură zi, 1,6 milioane de bilete la turneul Close Ecounters Tour. Robbie Williams este și un artist foarte premiat, are peste 18 premii Brit Awards și 3 premii MTV European Music Awards.

Artistul are nu mai puțin de șapte single-uri numărul 1 și aproape toate albumele sale au ocupat locul 1 în topurile britanice.

De altfel, Robbie Williams este cel mai bine vândut artist din Marea Britanie, cu peste 75 de milioane de albume vândute. Pe lângă multe alte hituri, în vară, pe scena festivalului UNTOLD se vor auzi melodii ca „Feel”, „Angels”, „Rock DJ”, „Let Me Entertain You”, „Freedom”, “Millennium”, “She´s The One”, „Old Before I Die”, „Kids”, „Eternity”, ” Something Stupid ”, „Radio”, „Bodies” și „Candy”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS