Robbie Williams cântă de Revelion la Londra

Robbie Williams va concerta în noaptea de Revelion, însă doar pentru un număr limitat de spectatori   la Westminster Central Hall din Londra. Show-ul, la care vor putea să asiste un număr limitat de spectatori, va fi difuzat în direct de BBC One, informează site-ul revistei New Musical Express.

Un număr limitat de bilete vor fi puse în vânzare pentru acest concert, care se va intitula ”Robbie Rocks Big Ben Live”.

Show-ul va debuta pe 31 decembrie înainte de miezul nopții, va include tradiţionala numărătoare inversă de la trecerea dintre ani şi va continua și în primele ore ale lui 2017.

Biletele pentru ”Robbie Rocks Big Ben Live” vor fi puse în vânzare de mâine dimineață, la 11.00, ora României, ir organizatorii se așteaptă ca ele să se termine rapid.

Robbie Williams a lansat recent un nou album de studio, ”Heavy Entertainment Show”, care a intrat direct pe primul loc în topul britanic. Noul disc este cel de-al 12-lea material discografic al starului britanic care ajunge pe primul loc în The Official Chart UK.