Robbie Williams a oferit un show de neuitat celor peste 60.000 de români din Piața Constituției

Accesul publicului a fost permis de la ora 16.00. Până să înceapă concertul lui Robbie Williams, au cântat Delia și artistul britanic Lemar. Până la ora 21, Piata Constitutiei a devenit neîncapatoare. Artistul și-a început show-ul cu piesa “Let me entertain you”, cea care dă şi numele turneului internaţional pe care starul britanic îl susţine în prezent în peste 10 ţări. A urmat piesa “Rock DJ”, după care Robbie Williams a salutat publicul în limba română: “Bună seara, Bucureşti!”. Artistul s-a aratat surprins de publicul din Romania. “Sunt chiar faimos aici”, a spus cantaretul. In plus, pe parcursul show-ului, Robbie Williams s-a aratat in continuare mirat de reactia publicului. “Incredibil, nu ştiu ce să spun. Îmi pare rău că asta este prima dată când vin aici. Ce naiba! Nu ştiam că voi mă cunoaşteţi. Adică, sunt destul de faimos în Anglia, dar…”.

Un moment emoționant a fost acela în care pe scenă a urcat tatăl sau, iar împreună au cantat piesa “Better Man”.
In timpul show-ului, artistul a coborat de pe scena, a mers printre spectatorii aflati in primele randuri, a luat-o de mana pe o tanara si a invitat-o alaturi de el. Romanca i-a spus numele, iar Robbie a prezentat-o publicului ca fiind Lumi, din Constanta. Artistul a invitat-o apoi in…pat.
Decorul de pe scenă fusese amenajat, vitual, ca şi cum cei doi s-ar fi aflat împreună într-un pat, astfel că “şi-au făcut de cap”, în timp ce Robbie Williams a interpretat piesa “Candy”.
În jurul orei 22.25, Robbie Williams le-a mulţumit românilor, le-a urat o noapte bună şi a ieşit de pe scenă. Publicul a aplaudat in continuu, asa ca artistul s-a reintors pe şi a interpretat piesa “Bohemian Rhapsody”, un cover al melodiei trupei Queen. A interpretat apoi piesa “Freedom” şi i-a cântat, împreună cu publicul, “La mulţi ani!” lui George Michael, a cărui zi de naştere a fost pe 25 iunie.

După ce a interpretat melodia “She’s the one”, Robbie Williams le-a spus fanilor “Mulţumesc” în limba română, după care a continuat în limba engleză: “România, ai fost al naibii de minunată”. Si inca o data si-a aratat suprinderea in fata publicului: “Nu ştiam că sunt atât de mulţi oameni care vor veni să vadă show-ul, sper că v-aţi distrat.
La finalul concertului din Piaţa Constituţiei, Robbie Williams a interpretat piesa “Angels”, urmată de un cover după melodia “I did it my way”. Artistul a părăsit scena pe refrenul piesei “Angels” cântat de fani. La iesirea de pe scena, a primit un steag al României.

Robbie Williams a plecat din România sâmbătă, la ora 14.00, cu un avion privat, care e decolat de pe terminalul Ţiriac Air din Aeroportul Internaţional “Henri Coandă”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS