Ringo Starr refuză să scrie o autobiografie

Ringo Starr a anunțat că a refuzat mai multe oferte pentru o autobiografie, argumentul muzicianului în vârstă de 74 de ani fiind că editorii sunt interesați doar de cei opt ani din viața sa în care a făcut parte din trupa The Beatles.

Abordat în repetate rânduri pentru a-și spune povestea într-o carte, Ringo Starr a refuzat de fiecare dată, pentru că nu vrea ca o astfel de carte să se concentreze pe era The Beatles și să ignore restul vieții muzicianului, după separarea trupei în 1970.

‘Am fost invitat să o scriu (n.r. autobiografia) de câteva edituri, dar nu simt că sunt interesate de autobiografia mea – sunt interesate numai de cei opt ani când am fost la The Beatles. Deci dintr-un motiv anumte mi-a venit ideea, începând cu ‘Liverpool 8′ (n.r. LP-ul din 2008 al artistului) voi scrie frânturi din viața mea în fiecare album. O piesă din fiecare le este dedicată amintirilor mele din trecut, incidentelor din trecut. Fac asta în locul unei autobiografii’, a declarat Ringo Starr într-un interviu pentru revista Billboard.