Rihanna va fi subiectul unui nou film documentar

Rihanna, cântăreaţa originară din Barbados, va fi subiectul unui film documentar, ce va fi regizat de Peter Berg, cel care s-a ocupat şi de filmul „Battleship”, în care mulatra a interpretat rolul ofiţerului Cora ‘Weps’ Raikes, scrie contactmusic.com.

Filmul se va intitula „Rihanna” şi se va concentra pe viaţa artistei.

Conform unui comunicat de presă despre noul proiect, „filmul o va urmări pe artista internaţională în timp ce navighează prin viaţă ca femeie de afaceri, filantropistă şi în timp ce se luptă cu presiunea inerentă a libertăţii artistice”.

„Filmul Rihanna, în regia lui Peter Berg, este de fapt o privire nefiltrată în viaţa faimoasei cântăreţe, urmărind ascensiunea acesteia şi transformarea ei într-un idol pentru milioane de fani, dezvăluind, de asemenea, evoluţia ei în cea mai recunoscută artistă pop şi R&B din lume”, se mai arată în comunicatul de presă.

Data lansării documentarului nu a fost stabilită momentan.

Berg a făcut aluzie la viitoarea colaborare printr-o poză alb-negru, postată pe Instagram, despre care a scris:”This girl RiRi she’s not bad. See I’m smiling I ain’t mad” „‘(„Fata asta, RiRi nu este rea. Vedeţi, zâmbesc, nu sunt supărat”).

Rihanna este aparent o mare fană a documentarelor, după ce, în 2012, a angajat o echipă de filmare care să îi urmărească fiecare mişcare cât timp s-a aflat în ambiţiosul turneu 777, când a susţinut 7 concerte în 7 ţări pentru a-şi promova albumul cu numărul 7, „Unapologetic”.

Ea a invitat un grup mare de fani şi peste 150 de jurnalişti să o acompanieze, iar totul a fost suprins de camerele de luat vederi, pentru documentarul „Rihanna 777…7Ţări7Zile7Concerte„.

Sursa: Mediafax