Confidenţialitate

Rihanna va fi din nou mamă. Artista a susținut un concert în pauza de la Super Bowl, primul show după o pauză de 6 ani | VIDEO

Rihanna a făcut un show de senzația în pauza celei de-a 57-a ediții de Super Bowl. Surpriza serii a fost însă faptul că artista din Barbados a purtat o ținută din care reieșea că este din nou însărcinată, lucru confirmat ulterior și de reprezentanții ei.

Rihanna a reușit o nouă premieră duminică seară, devenind prima femeie însărcinată care să susțină un concert în pauza de la Super Bowl.

Momentul muzical a fost unul extrem de anticipat, ținând cont că artista din Barbados nu mai susținuse un concert de 6 ani.

A purtat o ținută din cap până în picioare în roșu aprins și și-a arătat burtica de gravidă, veste confirmată pentru People de un reprezententat al artistei.

Astfel, Rihanna și iubitul ei, rapperul A$AP Rocky, așteaptă acum un al doilea copil, după ce au devenit părinți în mai 2022.

Artista din Barbados a cântat părți din cele mai cunoscute melodii ale sale, printre care „We Found Love”, „Where Have You Been”, „Work” și „Diamonds”.

Rihanna a cântat pe State Farm Arena din Glendale, Arizona, acolo unde Kansas City Chiefs a învins Philadelphia Eagles, în finala celei de-a 57-a ediții a Super Bowl.

Foto: Captură YouTube / NFL

Citește și: Europa FM te invită la Massif, cel mai important festival din munți!