Confidenţialitate

Rihanna şi DJ-ul Calvin Harris vor lansa vineri un nou single ”This Is What You Came For”

Cântăreaţa Rihanna şi DJ-ul scoţian Calvin Harris au înregistrat împreună un nou single, intitulat ”This Is What You Came For”, ce va fi lansat vineri, informează contactmusic.com.

Acesta este primul cântec înregistrat împreună de cei doi artişti după precedenta lor colaborare, ”We Found Love”, care a apărut pe piaţă în 2011.

DJ-ul scoţian a confirmat prin intermediul unui mesaj publicat, miercuri, pe contul lui de Twitter, faptul că noul single ”This Is What You Came For” va fi lansat pe 29 aprilie.

Cântecul lor din 2011, ”We Found Love”, a ocupat prima poziţie în topurile din multe ţări şi l-a ajutat pe Calvin Harris să devină o vedetă de talie mondială. El a ocupat primul loc în topul mondial al celor mai bine plătiţi DJ din lume în ultimii trei ani.

Acel single a apărut pe albumul ”Talk That Talk” al Rihannei, iar Calvin Harris a coprodus în acelaşi an o altă piesă a artistei născute în Barbados, intitulată ”Where Have You Been”.

Vestea despre noua lor colaborare a apărut la doar câteva zile după ce Rihanna, care se bucură în prezent de succesul piesei sale ”Work”, şi-a surprins fanii urcând pe scenă la Festivalul Coachella în timpul concertului susţinut de Calvin Harris, alături de care a interpretat ”We Found Love”.

Rihanna a început turneul de promovare a noului ei album, ”Anti”, pe 12 martie, iar acesta se va desfăşura până la finalul lunii august. Între artiştii care deschid concertele sale se află Travis Scott şi Big Sean.

Rihanna va susţine un concert în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 14 august.

Rihanna a lansat şapte albume începând cu anul 2005, iar 13 dintre single-uri sale au ajuns pe primul loc în topurile internaţionale. Discurile sale au fost vândute în peste 45 de milioane de copii, în întreaga lume, iar piesele sale au fost descărcate de peste 210 milioane de ori în variantă digitală. Este câştigătoare a opt premii Grammy.

Adam Richard Wiles, născut pe 17 ianuarie 1984, cunoscut pe plan internaţional graţie numelui de scenă Calvin Harris, este un DJ, cântăreţ, cantautor şi producător muzical scoţian. A lansat patru albume de studio şi a colaborat cu numeroşi artişti de seamă, precum Kylie Minogue, Rita Ora, John Newman, Florence Welch, Ellie Goulding, Ne-Yo, Cheryl Cole şi Gwen Stefani.

A primit patru nominalizări la premiile Grammy şi a câştigat acest trofeu în 2013 pentru colaborarea lui cu Rihanna de la single-ul ”We Found Love”. 

viewscnt