Rihanna, la 27 de ani

Rihanna a împlinit vineri 27 de ani, matinalii Europa FM profitând de aniversarea ei pentru a-i spune povestea la Născut de Ziua lui, în Deşteptarea.

‘Vine weekend-ul, așa că la Născut de ziua lui dăm o super-petrecere cu o super-cântăreață, poreclită Carabbian Queen.

Sărbătorita noastră a cântat recent, la premiile Grammy, într-o combinație surprinzătoare, alături de Kanye West și Paul McCartney piesa FourFive Seconds.

Originară din Barbados, cea Născută astăzi, a reușit să impresioneze un producător muzical și să facă primul pas spre celebritate interpretând piesa Hero lansată de Mariah Carey‘, au încercat Vlad Petreanu şi George Zafiu să îi ajute pe ascultătorii Europa FM să ghicească sărbătorita zilei, din Deşteptarea.

Rihanna şi-a lansat primul album discografic în 2005, iar primul ei single devenit nr.1 a fost piesa ‘S.O.S.’. Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: ‘Umbrella’, ‘Take a Bow’ şi ‘Disturbia’.

Înainte de ‘Loud’, din 2010, cântăreaţa a lansat albumul ‘Rated R’, în noiembrie 2009. Cele mai recente albume ale sale sunt ‘Talk That Talk’ (2011) şi ‘Unapologetic’ (2012). Albumele sale s-au vândut în peste 120 de milioane de exemplare pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu şapte premii Grammy.