Richard Hammond a fost rănit într-un accident în timpul unor filmări

Richard Hammond, cunoscut ca fiind unul dintre foștii prezentatorii ai emisiunii ”Top Gear”, a fost rănit în timpul unor filmări, dar este în stare bună.  Maşina în care se afla s-a răsturnat şi a izbucnit în flăcări.

În timp ce filma un nou episod, Richard Hammond participa la o cursă cu o maşină în valoare de 2 milioane de lire sterline şi a pierdut controlul autovehiculului. Maşina s-a răsturnat şi a izbucnit în flăcări, iar Hammond şi-a fracturat un genunchi în accident. Prezentatorul a suferit şi alte răni, dar mai puţin grave. Richard Hammond a fost transportat cu elicopterul la un spital din oraşul elveţian St Gallen.

Fost prezentator al emisiunii care l-a consacrat ”Top Gear”, Richard Hammond lucrează împreună cu aceiași colegi ai săi: Jeremy Clarkson și James May, la show-ul ”The Grand Tour”, produs de Amazon. ”Nimeni altcineva nu se mai afla în maşina implicată în accident. Cauza accidentului este necunoscută şi este cercetată”, au transmis într-un comunicat reprezentanţii emisiunii ”The Grand Tour”.

Colegul său Jeremy Clarkson a scris pe Twitter că în mod ”incredibil”, Richard Hammond este ”bine, în mare parte”.

 

În martie, Richard Hammond a suferit un accident de motocicletă în timpul unor filmări în Mozambic.

Însă cel mai grav accident în care a fost implicat Hammond s-a produs în urmă cu 10 ani, când prezentatorul TV filma pentru ”Top Gear”. Conducea cu 367 de kilometri pe oră o mașină de curse echipată cu motoare cu reacţie. Aceasta s-a ridicat de pe pistă şi s-a răsturnat, provocându-i răni grave la nivelul capului. A stat în comă 2 săptămâni și a fost pe punctul de a îşi pierde viaţa.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS