Revelionul în Malta, Austria sau Cehia, mai ieftin faţă de unul în România, în Poiana Brașov

Agenţiile de turism au început în această perioadă promovarea intensă a destinaţiilor pentru Revelion. Mai mult, până la jumătatea lunii octombrie pot fi găsite şi unele dintre cele mai bune oferte pentru Anul Nou. După jumătatea lunii viitoare, agenţiile încep să-şi ajusteze preţurile pe măsura apropierii sărbătorilor.

Cel puţin în acest moment, petrecerile de Revelion pe plajele însorite sunt mai accesibile decât în stațiunile românești de la munte.

Pentru un Revelion la un hotel de patru stele din Malta vacanța pornește de la 405 euro/persoană și include demipensiune, pe lângă transport cu avionul și cinci nopți de cazare. La un hotel de cinci stele din capitala Valletta prețurile pornesc de la 594 de euro/persoană.

”Având în vedere numărul mare de turiști dornici să petreacă Revelionul în Malta am pregătit deja mai multe oferte la hoteluri de 4 și de 5 stele, care includ cinci nopți de cazare, transport cu avionul și, după caz, mic dejun sau demipensiune”, susține administratorul malta.ro, Mark Neville Farrugia.

În Poiana Braşov, un hotel de patru stele care oferă mic dejun şi cinci nopţi de cazare, dar şi masa festivă, oferă camerele single la preţuri începând cu 525 euro. Pentru un apartament care poate fi ocupat de două persoane într-un hotel de cinci stele, în aceeaşi staţiune românească, preţul se apropie de 1.000 de euro pentru un sejur cu demipensiune. Un loc în cameră dublă, în acelaşi hotel de cinci stele, cu demipensiune, dar fară masa festivă, porneşte de la 65 euro pe zi.

Alte destinaţii de Revelion care concurează staţiunile româneşti

Revelionul la Viena sau Praga, cu cinci zile de cazare la un hotel de patru stele, demipensiune şi transport cu avionul, concurează şi el cu succes Poiana Braşov, preţul de persoană într-o cameră dublă fiind de aproximativ 550 de euro, dar fără cina festivă, oferită opţional în ofertele multora dintre agenţii.

La preţuri comparative cu hotelurile de patru şi cinci stele din Poiana Braşov sunt vacanţele de Revelion care includ şi transportul cu avionul, dar şi mesele festive, în ţările în care temperaturile la final de an trec de 25 de grade Celsius şi oferă condiţii şi pentru o baie în mare, celor mai curajoşi.