Revelion la plajă în Dubai (AUDIO)

Dubai, orașul din mijlocul deșertului – până nu demult doar un sat de beduini – a evoluat spectaculos. De la un an la altul ne minunăm de ceea ce se mai construiește prin Dubai și de recordurile pe care le atinge.

Dubai-paravion

Dubai este un fel de tărâm al tuturor posibilităților și o destinație tot mai populară și printre turiștii români. Poți sta la plajă sau poți schia în mijlocul iernii. Poți lua masa în cel mai luxos restaurant sau în deșert, printre beduini. Poți face cumpărături în magazine scumpe sau te poți tocmi cu comercianții în bazar. Poți face un safari cu cămile prin deșert sau poți admira dansatoarele din buric. Și le poți face pe toate acestea de Revelion.

 

Cât despre costuri, Dubaiul este o destinație scumpă, însă nu inaccesibilă. În ultimii ani, odată cu creșterea cererii pentru vacanțe în Dubai, prețurile au scăzut simțitor. Concret, pentru șapte zile de cazare la un hotel de trei stele plus biletul de avion, dar fără cina de Revelion, trebuie să aloci undeva la 1.000 de euro de persoană.

 

Pentru că vorbim despre o țară din Orientul Mijlociu, guvernată de alte reguli decât cele cu care suntem obișnuiți, sunt câteva cutume pe care ar fi bine să le respectăm. De exemplu, e important ca femeile să fie atente la vestimentație. Desigur, pe plajă, toată lumea este în costum de baie.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

735x200 paravion