Confidenţialitate

Reuniunea PSD de la Iaşi va avea loc între 29 şi 31 ianuarie

Organizaţia judeţeană PSD Iaşi precizează, într-un comunicat, că următoarea întrunire a Comitetului Executiv Naţional al partidului va avea loc în perioada 29-31 ianuarie.

Restructurarea guvernului condus de Mihai Tudose, aşa cum el însuşi propune, va fi principalul subiect de discuţie.

În cadrul şedinţei conducerii lărgite a formaţiunii, care a avut loc luni la sediul central din Bucureşti, nu s-a luat vreo hotărâre. Liderul social-democrat Liviu Dragnea a cerut timp de analiză.

“La sfârşitul întâlnirii de ieri a social-democraţilor, preşedintele PSD, Liviu Dragnea a anunţat că în perioada 29-31 ianuarie Comitetul Executiv Naţional se va întruni, din nou, la Iaşi. Vor fi discutate aspecte ce ţin de guvernarea Românei şi de viitoarea structură a Guvernului. Totodată, vor fi convocaţi şi reprezentanţii grupurilor parlamentare ale PSD din Senat şi Camera Deputaţilor”, menţionează comunicatul PSD Iaşi.

Potrivit sursei citate, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Maricel Popa, lider al organizaţiei judeţene PSD, vrea să prezinte în cadrul reuniunii cele mai importante proiecte pe care autorităţile locale vor să le înceapă în următorii ani şi pentru care este nevoie de sprijin guvernamental.