Returul optimilor Champions League: AVANCRONICĂ

Marți seară se vor stabili primele două echipe calificate în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. De la ora 21:45, Arsenal o va primi la Londra pe Bayern Munchen care a câștigat în prim manșă cu 5-1, iar Real Madrid va juca în Italia cu Napoli, pe care a învins-o cu 3-1 în Spania.

Vlad Chiricheș nu face parte din lotul napoletanilor, a decis antrenorul Maurizio Sarri, în timp ce Cristiano Ronaldo este refăcut și a fost anunțat ca titular la Real. “Galacticii” țintesc a 7-a calificare la rând în sferturi și vor să fie prima echipă care își apără trofeul în Champions League.

La Londra, Arsenal are șanse infime în fața lui Bayern, fiindcă trebuie să câștige la o diferență de 4 goluri împotriva nemților, care au  mai scos-o de încă 3 ori din competiția europeană, ultima dată în 2014.

Miercuri, FC Barcelona speră și ea la o minune pe “Nou Camp”, după ce în tur a fost surclasată cu 4-0 de Paris Saint Germain, iar la Dortmund, confuntarea dintre Borussia și Benfica va fi mult mai echilibrată, prima manșă fiind câștigată de portughezi la limită, cu 1-0. În plus, amândouă sunt în formă maximă – nemții au marcat 12 goluri în ultimele 3 întâlniri, iar lusitanii vin după 7 victorii la rând în toate competițiile.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS