Restricţii pentru maşinile de mare tonaj pe Autostrada Soarelui, DN 7 şi DN 39

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA anunţă şoferii că circulaţia vehiculelor, cu excepţia celor destinate transportului de persoane, este interzisă în zilele de sâmbătă, duminică şi luni (prima şi a doua zi de Paşti şi ziua premergătoare), în anumite intervale orare, potrivit unui comunicat transmis joi.

Circulaţia autovehiculelor de mare tonaj este restricţionată de sâmbătă până luni pe Autostrada A2, precum şi pe drumurile naţionale (DN) 7 şi 39, între anumite intervale orare.

Astfel, sâmbătă, în intervalul 16.00 – 22.00, vehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone nu au voie să circule pe Autostrada A2 – Bucureşti (int. A2 cu CB) –Fundulea – Lehliu (int. A2 cu DN3) – Feteşti (int. A2 cu DN3B) – Cernavodă (int. A2 cu DN3) -Murfatlar (int.A2 cu DN3).

În aceeaşi zi, vehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone nu pot circula, tot între orele 16.00 – 22.00 pe DN7 – Piteşti (ieşire din municipiu) – Râmnicu Vâlcea – Vestem (int. DN7 cu DN 1) şi pe DN39 – Agigea (int. DN39 cu DN 39A) – Mangalia (intrare municipiu).

Duminică şi luni, restricţiile se menţin, însă se impun în intervalul orar 6.00 – 22.00, pentru aceleaşi autovehicule, pe aceleaşi sectoare de drum.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS