Confidenţialitate

Restricții pe A2 între 22:00 și 05:00 până duminică dimineața în zona pasajului suprateran din viitoarea Centură a Bucureștiului | AUDIO

Restricții pe Autostrada Soarelui în zona pasajului suprateran parte din viitoarea Centură a Bucureștiului – A0. Pe o lungime de 4 kilometri, drumul de mare viteză va fi închis noaptea, până duminică dimineață.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Traficul va fi închis până pe 24 septembrie pentru lucrări la pasajul suprateran ce va face parte din viitorul drum de mare viteză A0 – Inelul de Centură al Bucureștiului.

Mai precis, circulația va fi închisă pe o lungime de 4 kilometri între Kilometrul 11 și 15, între orele 22:00 și 05:00 dimineața. În acest timp se vor face lucrări de montare a armăturilor metalice și lucrări de turnare a plăcii de suprabetonare.

Variantele ocolitoare pentru șoferi

Prin nodul rutier de la Kilometrul 15 către Drumul Județean 301, localitatea Cernica și actuala Centură a Capitalei. Și în sens invers, de pe Bulevardul Theodor Pallady, nodul rutier de la Kilometrul 12, Șoseaua de Centură, DN3 – Fundulea.

Cei 17 kilometri din lotul 1 Glina Vidra al Autostrăzii București SUD ar fi trebuit să fie gata luna aceasta, însă proiectul ar putea fi gata cel mai devreme în decembrie, conform unor estimări ale Asociației Pro Infrastructura.

Tot pe Autostrada Soarelui sunt restricții și în zona Podului de la Fetești, aflat în reparații.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Ministerul Turismului promovează România pe străzile Franței într-o campanie de marketing de peste 100.000 de euro | AUDIO