Confidenţialitate

Republica Fantastică România: Primaria Brazi a cheltuit aproape 9000 de lei pentru “lucrări deszăpezire gard viu”, în condițiile în care în comună nu există niciun gard viu | VIDEO

Matinalii Vlad, George și Luca au avut, în Deșteptarea, o discuție cu accente de nedumerire în legătură cu unele cheltuieli făcute de primăria din Brazi, Prahova.

Astfel, primăria din această comună a încheiat un contract pentru deszăpezire și a făcut și plățile prevăzute în contract, pentru iarna trecută – e vorba, printre altele, de aproape 9000 de lei pentru “lucrări deszăpezire gard viu”.

Totuși, opoziția locală, răutăcioasă ca orice opoziție, acuză malversațiuni cu banii publici, pe baza unui control venit de la județ.

Suma nu e un capăt de țară, chiar dacă această comună nu are decât vreo 8000 de locuitori. Dați un leu pentru deszăpezeu, cum ar veni.

Însă, unii au remarcat că în comună nu există niciun gard viu care să necesite deszăpezire, asta nemaipunând la socoteală faptul că, în iarna trecută, în Brazi, Prahova, nici n-a fost zăpadă.

În sfârșit, iată o primărie care nu va fi prinsă nepregătită de ninsoare.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.