Reprezentantii companiei UTI: Meciurile pe Arena Nationala ar putea fi anulate

Reprezentanții firmei UTI, cea care asigură serviciile de mentenanță tehnică și administrare a stadionului, sunt nemulțumiți că Primăria Capitalei nu a plătit aceste servicii în ultimele trei luni.

UTI Grup este furnizorul de servicii tehnice de exploatare, întreținere curentă și administrare pentru Arena Națională din București din iulie 2014. Contractul a fost atribuit prin licitație deschisă, de Primăria București, pentru o perioada de patru ani.

Însă, din noiembrie până în prezent, compania nu a mai fost plătită de primărie pentru serviciile prestate. Cuantumul datoriilor ajung la 3,4 milioane de lei, din care peste 2,5 milioane de lei au înregistrat o întârziere de peste 64 de zile de la data scadenței.

Această situație – spun reprezentanții firmei – periclitează buna desfășurare a activității de întreținere a stadionului. În plus, UTI avertizează că meciurile de fotbal programate pentru anul acesta pe Arena Națională ar putea fi anulate, dacă primăria nu-și respectă obligațiile contractuale.

Compania a trimis deja o somație către Primăria București în care solicită plata datoriilor.