Reparații pe Podul Prieteniei, Giurgiu-Ruse

Pe partea bulgară a podului Giurgiu-Ruse vor fi efectuate, în perioada 28-28 aprilie, lucrări de reparaţii, autorităţile române de frontieră anunţând luarea unor măsuri pentru fluidizarea traficului şi utilizarea la capacitate maximă a punctului de frontieră, pentru cei care doresc să intre sau să iasă din ţară.

Potrivit unui comunicat de presă dat publicităţii joi, de Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, lucrările au fost anunţate de Agenţia de Infrastructură Rutieră Ruse şi urmează a fi efectuate în perioada 26-28 aprilie, în intervalul orar 08.30-17.00, fiind semnalizate corespunzător.

„Având în vedere aspectele prezentate, vă informăm că Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu ţine permanent legătura cu autorităţile bulgare şi a dispus toate măsurile aflate în competenţă pentru fluidizarea traficului, fiind utilizate la maxim infrastructura punctului de frontieră şi arterele disponibile pentru efectuarea controlului la intrarea şi ieşirea din ţară”, se arată în comunicatul menţionat.

Poliţia de frontieră recomandă consultarea aplicaţiei „Trafic Online”, disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

„Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute”, se precizează în comunicatul IGPF.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS