Remus Cernea candidează din nou pentru un loc în Parlamentul României – VIDEO

În campania electorală, Europa FM  își propune să invite în studiourile sale  cât mai mulți candidați la alegerile parlamentare. Sunt aproape 6.500 de persoane care doresc să ajungă deputați sau senatori. În final, 466 vor fi aleși pentru a ne reprezenta în Parlament în următorii patru ani.

În următoarele patru săptămâni, Anca Grădinaru va discuta cu o parte dintre candidați în cadrul unor interviuri electorale pe care le veți putea viziona la adresa www.alegeri.europafm.ro.

Dacă doriți să le adresați întrebări candidaților, le puteți trimite la adresa alegeri@europafm.ro sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook Știrile Europa FM.

Actualul deputat Remus Cernea candidează din nou pentru un loc în Parlamentul României. Pentru că nu este membru de partid, Remus Cernea încearcă să convingă cel puțin 30 de mii de bucureșteni să-l voteze pentru a ajunge din nou, parlamentar independent.

În actualul mandat, a inițiat peste 90 de propuneri legislative, 6 dintre ele au devenit legi.

Este un susținător al drepturilor minorităților și militează pentru legiferarea parteneriatului civil nu doar între persoanele de același sex, ci și între persoanele de sex diferit.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS