Reluarea Ligii 1, sub semnul întrebării | AUDIO

Șeful Federaţiei Române de Fotbal a declarat, joi seară, că reluarea primului eșalon fotbalistic ar putea fi pusă în pericol dacă jucătorii vor fi nevoiţi să rămână în cantonament.

„Chiar astăzi, de la ora 16.00 am avut o nouă întâlnire cu Ministerul Sportului, cu Ministerul Sănătăţii şi cu reprezentanţii Institutului Naţional de Sănătate Publică şi concluziile aş putea să le sumarizez. Partea bună este că ne putem relua antrenamentele colective după venirea celui de-al treilea test, iar din 6 iunie putem să disputăm meciuri amicale, bineînţeles, doar între echipele care au fost testate de trei ori în această perioadă de timp. Acest meci amical din 6 iunie se va putea disputa doar într-una dintre bazele sportive folosite până acum de una dintre aceste echipe”, a declarat Răzvan Burleanu, la Telekom Sport.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Partea mai puţin bună este că jucătorii trebuie să continue să stea în cantonament. În 8 iunie am stabilit o nouă întâlnire pentru a analiza evoluţia pandemiei la nivel naţional. În 13 iunie, după cum ştiţi, este programat primul meci din Liga 1. Dacă nici din 15 iunie jucătorii nu vor putea să părăsească cantonamentele, atunci cu siguranţă debutul campionatului în 13 iunie ar putea fi pus în pericol”, a adăugat șeful FRF.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS