Confidenţialitate

Reghecampf, dorit înapoi la FCSB

Fără titlu în Liga I de 5 ani, FCSB caută soluţia ideală. Aceasta poate fi Laurenţiu Reghecampf, cel care i-a adus trofeul în 2013 şi 2014.

În prezent, Reghecampf are contract cu Al Wasl din Emirate, însă cei de la FCSB au făcut deja primii paşi pentru readucerea sa.

FCSB s-a înţeles cu Toni Petrea şi Thomas Neubert, doi dintre oamenii din staff-ul lui Laurenţiu Reghecampf. Deşi antrenorul de 44 de ani a negat că poate reveni încă din această vară, Narcis Răducan este convins că este doar o chestiune de timp. Fostul director sportiv de la FCSB crede că doar actualul contract al lui Reghecampf îl opreşte momentan.

“Probabil că la vară vine Reghecampf. Şi eu aş spune la fel, dacă nu aş fi terminat contractul acolo. Adică ce antrenor vedeţi să îşi lase tot staff-ul să plece?! Jumătate din meseria de antrenor presupune colaborarea cu staff-ul. Nu există un antrenor în lumea asta care să aibă pe umeri un contract de milioane de euro şi să facă asta din altruism, să îi dea drumul staff-ului. Nu există aşa ceva. Reghe va veni sută la sută, dar e normal să aibă acel discurs, pentru că are un contract acolo şi trebuie să îl ducă la capăt. Eu aşa văd lucrurile”, a declarat Narcis Răducan.