Reddit.com: Cele mai dezamăgitoare destinaţii turistice din lume

Deşteptarea a descoperit cele mai dezamăgitoare destinaţii turistice din lume, în opinia Reddit.com, un site unde vizitatorii votează conţinutul pe care îl consideră util şi interesant şi unde comentariile îi ajută de multe ori pe alţi internauţi să-şi facă selecţia de articole pe care să le citească.

Deşteptarea a descoperit pe Reddit.com, un site unde vizitatorii votează conţinutul pe care îl consideră util şi interesant şi unde comentariile îi ajută de multe ori pe alţi internauţi să-şi facă selecţia de articole pe care să le citească, o listă mai puţin obişnuită: Cele mai dezamăgitoare destinaţii turistice din lume.

Motivele pentru care unii s-au arătat deranjaţi de o destinaţie de top pot părea bizare pentru alţii, însă se pare că sunt mulţi care nu se lasă impresionaţi de istorie şi ar prefera ca pe lângă semnificaţia locului pe care îl vizitează să aibă şi un fast food mai aproape, sau apă mai puţină…sau mai multă, după caz.

Vlad Petreanu şi George Zafiu au consultat, în Deşteptarea, lista cu Cele mai dezamăgitoare destinaţii turistice din lume şi vă prezintă mai jos un TOP 5 Cele mai dezamăgitoare destinaţii turistice din lume cu motivaţia pentru care aceste locuri au intrat în listă:

1. Piramidele din Egipt: vizitatorii sunt nemulţumiţi că situl arheologic este mult prea aproape de agitaţia oraşului şi spun că au fost hărţuiţi de localnicii care încercau, în fel şi chip, să le vândă lucruri.

2. Parisul: cel mai dezamăgitor oraş de pe Pământ – pentru că e scump şi populat de locuitpri nepoliticoşi.

3. Stonehenge, Marea Britanie: prea mic şi nu te poţi apropia de el.

4. Veneţia: o capcană turistică gigantică.

5. Dubai: o destinaţie scumpă, superficială, falsă şi neprietenoasă.

Mai sunt şi alte destinaţii dezamăgitoare: Jamaica (prea mult fum), Cascada Niagara (prea multă apă), Taj Mahal (prea mulţi turişti), Times Square din New York (niciun McDonalds în zonă).