Record de vânzări pentru concertul lui Robbie Williams din Bucureşti: 21.500 de bilete în 90 de minute

Primul concert al lui Robbie Williams la București, care va avea loc pe 17 iulie, a stabilit un nou record de vânzări în România.

În primele 90 de minute de la punerea în vânzare s-au cumpărat 21.500 de bilete, iar numărul lor este în continuă creştere. Până la finalul săptămânii este estimat un număr de peste 30,000 de bilete vândute pentru concertul lui Robbie Williams.

Biletele early bird, la valoarea redusă de 151,2 lei, pot fi cumpărate în următoarele două săptămâni, în exclusivitate din reţeaua de magazine Germanos. Restul biletelor sunt disponibile şi online, pe www.eventim.ro.

Robbie Williams a bătut recordul de vânzări deţinut de alţi artişti internaţionali care au cântat în România: Rolling Stones, Madonna, Depeche Mode sau Lady Gaga.

Artistul britanic Robbie Williams va concerta în premieră în România pe data de 17 iulie, în Piața Constituției din București, evenimentul făcând parte din cel de-al 11-lea turneu al artistului, ‘Let Me Entertain You’.

În vârstă de 41 de ani, Robbie Williams și-a început cariera muzicală ca membru al trupei Take That în 1990. S-a bucurat însă de un succes uriaș 5 ani mai târziu, după ce a părăsit trupa și și-a început cariera solo. A lansat numeroase single-uri devenite celebre.

Robbie Williams a reușit să vândă peste 55 de milioane de albume, iar în 2006, a intrat în Cartea Recordurilor, după ce într-o singură zi a vândut peste 1,6 milioane de bilete la turneul său mondial.