Reclama emoționantă despre relația dintre un tată și fiica lui care te va face să îți suni tatăl – VIDEO

Statele Unite ale Americii, dar și mai multe țări din Europa, Africa și Asia sărbătoresc Ziua Tatălui în a treia duminică a lunii iunie. Toyota Japonia a reușit să se distingă înainte de această sărbătoare printr-un spot emoționant care spune povestea relației dintre un tată și fiica sa, văzută din punctul de vedere al fiecăruia.

Reclama de 3 minute și jumătate este împărțită în două. Prima jumătate este o colecție a amintirilor tatălui cu fiica sa din copilărie până la maturitate, toate legate de autoturismele familiei. Într-un minut fiica protagonistului e un bebeluș care plânge pe bancheta din spate a mașinii, în următoarea scenă e o adolescentă care trântește ușa, pentru ca mai târziu să o vedem în rolul de mamă mândră cu un abțibild pe care scrie ”Bebeluș la bord”.

A doua jumătate reia aceleași scene, însă din perspectiva fiicei: o vedem ca adolescentă aruncând la gunoi mănușile roz pe care tata insista ca ea să le poarte, vedem privirea lungă a tatălui când ea se mută de acasă și privirea sa plină de mândrie la nunta ei.

La sfârșitul reclamei se declanșează alarma de coliziune a autoturismului, iar tatăl apasă pe frâne și privește înapoi la fiica și nepoțelul său.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS