Real sau fantastic? 3 producții care te vor purta în alte lumi – VIDEO

Vrei să evadezi departe de problemele și activitatea din viața de zi cu zi? Sau vrei să vezi pur și simplu ceva diferit, filme sau seriale a căror acțiune este plasată în lumi fantastice sau cu personaje care prind puteri speciale? Poți porni cu următoarele 3 producții – potrivite pentru o incursiune pe alte tărâmuri:

Urzeala Tronurilor

Un fenomen al televiziunii la nivel mondial, Urzeala Tronurilor are acțiunea în jurul Tronului de Fier și al celor șapte familii, printre care proeminente sunt Stark, Lannister și Baratheon, pentru Westeros. Inspirat din celebra serie de romane Cântec de gheață și foc de George R.R. Martin, serialul de aventuri și fantezie medievală te va menține captivat în fața ecranului pe parcursul bătăliilor sângeroase dar și al poveștilor de dragoste din viața celor șapte familii.

https://www.youtube.com/watch?v=8ixEWrTLiZg

Poţi urmări Urzeala Tronurilor oricând şi de pe orice device cu ajutorul Telekom TV. Click aici pentru mai multe detalii.

Limitless

Pornind de la o premisă contagios de tulburătoare, filmul îți oferă adrenalina pură care te face să întrebi „Unde semnez pentru asta?”. Cu ajutorul unei pilule misterioase care îi permite utilizatorului să aibă acces la 100% din abilitățile creierului său, un scriitor devine un adevărat vrăjitor financiar, însă i se deschide și o nouă lume unde se lovește de pericole la tot pasul.

Poţi urmări Limitless oricând şi de pe orice device cu ajutorul Telekom TV. Click aici pentru mai multe detalii.

Habit

E toamnă în New York. După ce s-a despărțit de iubita lui, iar tatăl său a murit recent, Sam găsește confort temporar în brațele Annei, un vampir misterios care îl atrage departe de prietenii săi, într-o plasă de dependență și nebunie.

Poţi urmări Habit oricând şi de pe orice device cu ajutorul Telekom TV. Click aici pentru mai multe detalii.