Confidenţialitate

Real Madrid – Atletico Madrid: AVANCRONICĂ

Marți seară se va juca primul meci din manșa tur a semifinalelor Ligii CampionilorReal Madrid o va primi pe “Santiago Bernabeu” pe rivala concitadină Atletico, în fața careria n-a pierdut niciodată un meci în cupele continentale. Mai mult, “galacticii” au scos din luptă echipa “rojiblanca” în ultimele 3 ediții ale marii competiții europene a cluburilor, anul trecut chiar în finala câștigată la loviturile de departajare.

Antrenorul Realului, Zinedine Zidane nu se poate baza pe superstarul galez Gareth Bale, accidentat, iar de partea cealaltă, Diego Simeone a rămas fără fundașul Gimenez, care trebuia să acopere flancul unde își dezvoltă acțiunile Cristiano Ronaldo și Marcelo – amândoi aflați în vârf de formă. După ce l-a pierdut în sferturi și pe Juanfran, Simeone nu se poate baza acum decât pe muntenegreanul Savici în acea zonă.

Să mai spunem că Realul are o miză financiară enormă – președintele Florentino Perez anunță că jucătorii și tehnicienii își vor împarți o primă de 40 de milioane de euro, dacă vor câștiga Champions League, plus titlul în Primera Division. Fiecare jucător va încasa un milion și jumătate de euro, iar Zidane va primi două milioane.

Meciul Real MadridAtletico va începe la ora 21:45. Miercuri, în cealaltă semifinală, AS Monaco o primește la Monte Carlo pe Juventus Torino.