Confidenţialitate

Reacțiile din lumea tenisului după anunțul lui Rafael Nadal despre o posibilă retragere în 2024. L’Equipe: „Un pământ fără regele său” | AUDIO

Reacții în lumea tenisului după ce spaniolul Rafael Nadal a anunțat că anul viitor ar putea fi ultimul din cariera de jucător profesionist. Ibericul va lipsi la ediția din acest an a Roland Garros – din cauza unei accidentări. A ratat și toate turneele pe zgură din sezon.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Vin multe reacții din partea jucătorilor din circuitul ATP.

Sursa foto: L’Equipe

Carlos Alcaraz: „Sper că 2024 va fi un sezon extraordinar pentru tine şi că vei putea să te retragi ca un mare campion”

„Este foarte dureros şi trist pentru toată lumea că nu poţi să fii la Roland Garros şi că nu poţi să mai joci anul acesta, dar sper că 2024 va fi un sezon extraordinar pentru tine şi că vei putea să te retragi ca un mare campion” – este mesajul transmis de spaniolul – Carlos Alcaraz, considerat urmașul lui Rafael Nadal.

Daniil Medvedev: Este unul dintre cei mai mari jucători din istorie

„Sper că va putea reveni cât mai repede, fiindcă este un jucător fantastic, un sportiv incredibil, unul dintre cei mai mari din istorie”, este mesajul transmis de la Daniil Medvedev.

Nicolas Mahut, despre Rafael Nadal

„Umbra lui Rafa va pluti” peste Roland-Garros – spune și jucătorul Nicolas Mahut.

Rafael Nadal a anunțat joi, 18 mai 2023, că nu va participa la Roland Garros anul acesta

Rafael Nadal a anunțat aseară că nu va participa în acest an la turneul de Mare Șlem Roland Garros, programat între 22 mai și 11 iunie.

Spaniolul nu va evolua nici următoarele luni, acuzând că nu s-a recuperat după o accidentare la șold.

Rafael Nadal, despre o posibilă retragere din 2024

Ibericul spune că că cel mai probabil, 2024 va fi ultimul său an în circuitul profesionist. Lipsa de la Roland Garros – l-ar putea costa ieșirea din top 100 mondial pentru prima oara după 20 de ani.

L’Equipe: „Un pământ fără regele său”

Iar presa internațională specializată în sport i-a dedicat ibericului prima pagină: L’Equipe scrie: „Un pământ fără regele său” – după cele 14 titluri cucerite la Roland Garros.

Sursa colaj foto: Shutterstock / L’Equipe

Citește și: Rafael Nadal se retrage de la Roland Garros | VIDEO