Confidenţialitate

Reacția lui Darren Cahill după încă o amânare a verdictului în cazul de dopaj al Simonei Halep: „Numai corect nu a fost ce s-a întâmplat în acest caz” | AUDIO

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, reacție fără precedent după încă o amânare a verdictului în cazul de dopaj în care este implicată tenismena. Cahill acuză Federația Internațională a Tenisului și Agenția Internațională pentru Integritatea în Tenis de lipsă totală de grijă pentru viața și cariera sportivei.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Darren Cahill a fost alături de Simona Halep tot timpul de la primirea acuzațiilor de dopaj și a susținut nevinovăția ei. Mesajul la o nouă amânare a verdictului este, însă, cel mai tranșant.

„Încă o întârziere! ” – scrie australianul, ca continuă: „Detaliile vor ieși la iveală, dar indiferent de rezultat, acest proces a fost gestionat îngrozitor de ITF și ITIA. Zero grijă și îngrijorare pentru sportiva care a fost târâtă 12 luni în acest caz, fără să primească un verdict. Numai corect nu a fost ce s-a întâmplat în acest caz. Simona are dreptul de a merge mai departe, în carieră și în viață. În acest moment, nu poate face asta. Niciun jucător nu ar trebui să mai treacă vreodată prin asemenea amânări”, a spus Darren Cahill, mesajul lui fiind distribuit de Simona Halep.

La rândul ei, Simona Halep s-a declarat „teribil de dezamăgită”, întrucât procesul continuă să fie tergiversat. „E greu de explicat impactul emoțional pe care aceste amânări l-au avut și îl au asupra mea”.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Cătălin Chirilă a obtinut argintul în proba de canoe 1000 de metri la Campionatul Mondial de la Duisburg