Reacţia Gabrielei Firea, după ce USB a cerut renumărarea voturilor în sectorul 1: O pierdere trebuie tratată cu fair play

Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, a reacționat, marți, după ce Uniunea Salvați Bucureștiul a cerut renumărarea voturilor în Sectorul 1 al Capitalei. Gabriela Firea susține că o pierdere trebuie tratată cu fair play şi că toate partidele au semnat procesele verbale.

Uniunea Salvați Bucureștiul a cerut renumărarea voturilor în Sectorul 1. Solicitarea a fost înaintată, prin e-mail, în această dimineață, către Biroul Electoral al Sectorului 1, spun surse din interiorul biroului citate de Mediafax.

Reprezentanții USB spun că există discrepanțe în ceea ce privește numărul de voturi obținut de candidatul formațiunii, Clotilde Armand. Practic, susține USB, Biroul electoral a anunțat un număr de voturi care nu se potrivește cu centralizarea făcută de partidul lui Nicușor Dan.

Dacă existau probleme, apăreau reclamații și din partea altor formațiuni politice – spune Gabriela Firea, primarul ales al Capitalei.

”Dacă ar fi fost ceva necurat la mijloc ar fi sesizat și celelalte partide, cum ar fi PNL, PMP sau M10.Nu cred că ne bănuiţi de legături primejdioase cu aceste partide”, a mai spus Gabriela Firea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Primele rezultate parțiale anunțate duminică noapte, după închiderea urnelor, o dădeau câștigătoare la Primăria Sectorului 1 pe Clotilde Armand, dar la o mică distanță de locul doi, ocupat de candidatul PSD, Daniel Tudorache. Spre dimineață, însă, clasamentul s-a schimbat, pe primul loc trecând Daniel Tudorache, urmat tot la o diferență mică de Clotilde Armand.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS