Confidenţialitate

Răzvan Pascu aduce “Doza de turism”, în fiecare luni, la Europa FM

Începând de astăzi, Răzvan Pascu se alătură echipei Europa FM și aduce “Doza de turism” la radio și pe europafm.ro.

În fiecare luni, Răzvan Pascu prezintă “Doza de turism”, difuzată pe frecvențele Europa FM în emisiunea Drum cu Prioritate cu Radu Constantinescu.

În cadrul rubricii, vom povesti despre destinații turistice de suflet pentru români, despre tradiții, obiceiuri și curiozități turistice de prin toată lumea, dar și despre locuri și evenimente autentice din România sau trenduri din turism, iar Răzvan va oferi sfaturi pentru antreprenorii din domeniu.

 Răzvan Pascu are 35 de ani și a călătorit în peste 90 de țări, cu multă pasiune și sete de cunoaștere, alături de familia sa, de cei doi copii, Alex și Vlad, dar și alături de mii de turiști români.

În 2013, revista FORBES l-a inclus în topul celor 30 de tineri sub 30 de ani care merită urmăriți în România, iar în 2019 i-a acordat titlul “Travel Personality of The Year”.

Răzvan Pascu a zburat echivalentul distanței de 2 ori până la Luna și înapoi și va oferi săptămânal ponturi de călătorie ascultătorilor Europa FM.

Răzvan Pascu organizează călătorii aproape lunar cu grupuri organizate către destinații exotice și îndepărtate, în toată lumea. Puteți găsi impresii și fotografii din călătoriile sale pe pagina sa de Facebook, pe Instagram și pe blogul său.

”Îmi propun ca la Doza de turism să conving cât mai mulți ascultători Europa FM să călătorească mai des și să se bucure de viață și de experiențe memorabile, să investească în experiențe de călătorie și în amintiri de viață pe meridianele lumii.

Nu știu să existe un mod mai plăcut și mai util pentru suflet de a cheltui banii decât prin călătorii.

Sunt pasionat de domeniul turismului și sunt fericit că am șansa de a călători prin lume atât de mult, inclusiv cu grupuri de turiști români.

Pentru mine este ca o binecuvântare și o pasiune să vorbesc despre turism și să le ofer celorlalți sfaturi și ponturi de călătorie”, spune Răzvan Pascu.