Răzvan Mazilu a vorbit în Deşteptarea despre ,,Şaraiman”

Răzvan Mazilu pregătește ,,Șaraiman’, o combinație între dans contemporan, stand-up comedy și muzică lăutărească autentică.

‘Dacă ne despare umprul şi autoironia, atunci cred că suntem nişte oameni morţi’, a explicat Mazilu premisa de la care a pornit atunci când a gândit spectacolul. După primele două puneri în scenă, Răzvan Mazilu a mărturisit în ‘Deşteptarea’ că a fost impresionat de felul în care publicul a primit ‘Şaraiman’.

Următoarea reprezentaţie va avea loc la Teatrul Odeon pe 2 mai.

Click aici pentru a reasculta declaraţiile lui Răzvan Mazilu din Deşteptarea

Răzvan Mazilu a impus și popularizat, pe scenele din România, dansul contemporan și teatrul-dans. Cu numeroase premii (Premiul UNITER, Medalia Ordinul Cultural în grad de Cavaler, Premiul Operei din Paris), cu spectacole prezentate și montate în contexte internaționale de prestigiu, Mazilu abordează cu lejeritate stiluri și ipostaze diverse, de la regia de teatru la coregrafie, de la dans contemporan la musical, de la actorie la crearea de costume de scenă.

Împreună cu artistul de stand-up comedy Dan Badea și inspirat de muzica lăutărească autentică a Romicăi Puceanu, Răzvan încearcă să lanseze câteva intrebări cu răspuns deschis, încercând să nască, prin contactul spectacolului cu publicul, și unele răspunsuri.