Confidenţialitate

Raul ar putea fi noul antrenor al lui Real Madrid

O variantă surprinzătoare a apărut pentru postul de antrenor al lui Real Madrid, după eșecurile din ultima perioadă, ce vor duce aproape sigur la plecarea lui Santiago Solari.

Presa spaniolă susține că președintele Florentino Perez pregătește o mutare menită să îi salveze și propria imagine în fața fanilor: aducerea pe banca tehnică a lui Raul Gonzalez.

Fostul atacant, în vârstă de 41 de ani, pregătește în prezent una dintre grupele de tineret ale clubului, așa cum a început și Zinedine Zidane, care a cucerit de 3 ori la rând Liga Campionilor, după ce a fost instalat la echipa mare.

Raul, retras din activitate în 2015, este extrem de iubit de către suporteri, după ce a câștigat 16 trofee cu gruparea „blanco” și deține recordul de meciuri jucate pentru „galactici”: 714.

Deasemenea, este al 2-lea marcator din istoria echipei, cu 323 de goluri, depășit doar de Cristiano Ronaldo.

Amintim, Real Madrid a fost eliminată de marea rivală FC Barcelona din Cupa Spaniei, marți a ieșit și din Champions League, scoasă din optimi de Ajax Amsterdam, iar în Primera Division este pe locul al 3-lea, la 12 puncte de lidera Barca.

Presă iberică a mai vehiculat și varianta întoarcerii lui Jose Mourinho, soluție neagreata de o parte a fanilor, care nu apreciază stilul defensiv al portughezului.