Confidenţialitate

Rațiunea Zilei, de Cătălin Striblea: Oficial: se deschide metroul din Drumul Taberei. Cum a ajuns simbolul ineficienței administrative? | VIDEO

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunțat că marți se va da în folosință magistrala 5 a metroului din București.

Este vorba de linia care leagă cartierul Drumul Taberei de centrul Capitalei, care are 10 stații.

Lucrarea estea dată în folosință cu cinci ani întârziere, după ce a devenit simbolul unei administrații ineficiente. Amânările și controversele s-au succedat, ca și guvernele care au condus operațiunea.

Cătălin Striblea spune că metroul este un simbol al ineficienței, alături de autostrazile care ar fi trebuit să traverseze Carpații, dar și lângă cele opt spitale regionale promise de ani buni.

De ce nu reușește statul român să facă performanță?

Rațiunea Zilei, de Cătălin Striblea, este de luni până vineri pe frecvențele Europa FM în emisiunea Drum cu Prioritate cu Radu Constantinescu, de la 15:25.

O puteți găsi pe www.europafm.ro și sub formă de podcast, accesibil inclusiv în Aplicația Europa FM, iTunes și Spotify, dar și sub formă de episoade video direct pe canalul de YouTube Europa FM.