Confidenţialitate

Rareș Bogdan: Situația e mult mai liniștită în Coaliție decât pare din afară | AUDIO

Decizia unei eventuale demisii va fi luată în coaliție, spune prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan. La această oră, liberalii sunt în ședință. Urmează apoi o reuniune a Coaliției de Guvernare.

”Cel care înlocuiește sau cere înlocuirea echipei, dacă este cazul, este premierul României, care are tot sprijinul nostru și care se bucură nu doar de sprijinul PNL ci de sprijinul deplin al președintelui României. Haideți să vedem, să facem o analiză a momentului de vineri seară, care este unul care nu trebuie să se mai repete, și după asta să luăm decizii. Ceea ce vă pot spune e că situația nu este atât de gravă. Repet – situația e mult mai liniștită în Coaliție decât pare din afară”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Rareş Bogdan l-a criticat pentru intervenţia de la spitalul Foişor şi pe şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

”Domnul Raed Arafat ar trebui să înțeleagă că, așa cum are o mulțime de calități, nu există oameni care să aibă doar calități. Defectele fac parte din firea lucrurilor și din existența noastră ca oameni pe Pământ. Cred că domnul Raed Arafat e ușor tensionat, e ușor obosit, și nu ar fi rău să încerce să mai exerseze empatia și emoția, pentru că nu suntem roboți”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.