Rapid va afla abia mierciuri dacă va fi primită în Liga 1

Rapid va trebui să mai aștepte încă două zile pentru a afla dacă va fi sau nu primită în Liga 1. Comisia de Disciplină a Federeatiei Române de Fotbal a amânat pentru miercuri pronunțarea verdictului în cazul ce a fost judecat luni.

La ședință au participat acționarul Valerii Moraru și soția lui, care au pledat pentru acceptarea în primul eșalon a echipei promovată pe criterii sportive, dar aflată în stare de faliment.

Peste 100 de fani “giuleșteni” au așteptat decizia în fața sediului Ligii Profesioniste de Fotbal, iar Valerii Moraru a declarat la final că are în acest moment contracte semnate pentru 11 fotbaliști, iar în zilelele ce vor urma va mai aduce câțiva jucători.

Conform programului Ligii Întâi, Rapid ar fi trebuit să o întâlnească luni pe FC Botoșani, dar meciul a fost amânat până la aflarea verdictului de la LPF. Dacă vor pierde în instanța sportivă “alb-vișinii” vor fi înlocuiți în primul eșalon de ACS Poli Timișoara, retrogradată în sezonul trecut.

Rapidiștii pot ataca o eventuală decizie defavorabilă la Comisia de Recurs și apoi la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS