Rapid a invins cu 2-1 Viitorul Constanta jucand in 10

Tot sambata, CS Turnu Severin a castigat cu 2-1 cu CSMS Iasi, al carei antrenor – Liviu Ciobotariu a fost demis

Primii bani primiti dupa cateva luni fac minuni la Rapid, care a invins-o cu 2-1 in deplasare pe Viitorul, dupa ce constantenii au condus cu 1-0 la pauza. In plus, ‘giulestenii’ au intors scorul in 10 oameni. Tabela s-a deschis dupa autogolul rapidistului Voicu in minutul 41, apoi Roman si Oros au marcat dupa pauza in doar 8 minute. ‘Alb-visinii’ au ramas din minutul 25 fara Alex Coman care a primit doua galbene, iar Viitorul l-a pierdut pe Balasa pentru ultimele 20 de minute. Gruia Stoica – omul de afaceri interesat sa preia echipa de la George Copos, n-a fost la meci, iar la final, inca actionarul majoritar Copos a anuntat ca mai negociaza cu un alt posibil investitor bogat si le-a promis jucatorilor o prima chiar si din partea lui, dar saptamana viitoare.

Tot sambata, CS Turnu Severin a trecut tot cu 2-1 de CSMS Iasi, care a ramas dupa infrangere fara antrenor. Moldovenii au deschis scorul, iar Florin Costea si Joel Thomas le-au adus apoi victoria oltenilor pregatiti de Jerry Gane. La final, presedintele de onoare al iesenilor si primarul orasului – Gheorghe Nichita a anuntat ca tehnicianul Liviu Ciobotariu a fost demis si va fi inlocuit cu Sorin Cartu.

Duminica se vor mai juca inca 4 meciuri: Astra – Ceahlaul de la ora 17:00, Bistrita – CFR Cluj de la 19:00, Chiajna – FC Vaslui la 19:30 si Pandurii cu Dinamo de la 21:30.