Ramona Ioana Bruynseels își depune duminică candidatura la alegerile prezidențiale

Ramona Ioana Bruynseels, candidata Partidului Puterii Umaniste ), își va depune duminică, 22 septembrie, ora 18.00, la Biroul Electoral Central, candidatura la alegerile prezidențiale.

”După ce voi fi strâns milioane de mâini, voi fi privit milioane de ochi și voi fi ascultat milioane de gânduri, pe baza lor, voi crea un set de politici publice pe care îl voi propune Guvernului”, anunța seara trecută, pe Facebook, candidata Ramona Ioana Bruynseels.

Este ultima zi pentru depunerea candidaturilor.

Înregistrarea sau respingerea înregistrării candidaturilor pentru ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2019 sau a semnelor electorale, după caz, va fi decisă de BEC până pe 24 septembrie.

Campania electorală pentru alegerile prezidenţiale 2019 va începe pe 12 octombrie şi se va încheia pe data de 9 noiembrie.

Votul în străinătate va începe cu două zile înainte de cel din ţară, care se va desfăşura pe 10 noiembrie la primul tur.

În cazul organizării celui de-al doilea tur de scrutin, prima zi a votării în străinătate va fi 22 noiembrie. În ţară votul va avea loc pe 24 noiembrie.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS