Confidenţialitate

Râmnicu Vâlcea: Orchestra Filarmonicii “Ion Dumitrescu” a susținut un concert în cadrul Festivalului Internațional ”George Enescu” | AUDIO

Seară memorabilă la Râmnicu Vâlcea unde Orchestra Filarmonicii “Ion Dumitrescu” a susținut un concert de excepție în cadrul festivalului Internațional George Enescu.

Concertul extraordinar susținut de orchestra Filarmonici din Rm Vâlcea în cadrul festivalului internațional George Enescu a adus în sala de spectacol un public numeros. Cu masca de protecție pe fața, melomanii au ocupat toate locurile disponibile, cu respectarea măsurilor sanitarea de distanțăre socială.

Invitatul special, tânărul violoncelist Ștefan Cazacu, laureat al concursului George Enescu, a impresionat prin virtuozitate. A fost îndelung aplaudat și chemat de două ori la rampă.

A interpretat Variațiunile Rococo pentru orchestră de Ceaikovski, iar la bis o arie de Bach. Violoncelul la care cântă artistul fost creat în urmp cu o stă de ani de un lutier celebru Italia, și la primit în dar de la tatăl său, renumitul violoncelist Marin Cazacu.

În partea a doua a concertului, orchestra sub bagheta dirijorului Constantin Adrian Grigore a interpretat Simfonia a 4-a de Beethoven.

Filarmonica Ion Dumitrescu din Râmnicu Vâlcea a fost una una dintre puținele din țară invitată în festivalul internațional George Enescu, ediție ce desfășoară sub sloganul „O istorie din iubire”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Nicoleta Ene