Confidenţialitate

Raluca Turcan susţine comasarea alegerilor: „PNL nu iese de la guvernare. Nu cred că există riscul ruperii coaliţiei”.

„Liberalii nu vor ieşi de la guvernare”, afirmă  ministrul PNL al Culturii. Potrivit unor informații apărute „pe surse” în spațiul public, unii lideri marcanți ar fi cerut în interiorul partidului ca PNL să-și schimbe strategia electorală și să plece de lângă PSD, dacă negocierile pentru comasarea alegerilor din vară vor eșua.

Raluca Turcan subliniază că acestea sunt doar speculații:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Aş dori, în calitate de lider politic, să transmit că în PNL politica este una singură: aceea de responsabilitate, de seriozitate şi de asumare a unor decizii şi momente, oricât de dificile ar părea ele. PNL nu va fugi niciodată de asumarea guvernării”.

Raluca Turcan nu crede că există riscul ruperii coaliţiei cu PSD, în contextul negocierilor care au loc privind comasarea alegerilor.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Eu cred că prin comasarea alegerilor se poate ajunge la o prezenţă mai mare la vot şi, implicit, o reprezentativitate a tuturor celor care candidează. Eu nu cred că există riscul ruperii coaliţiei şi cred că, dacă cineva va rupe această coaliţie, pentru că nu s-au comasat nişte alegeri, atunci acel cineva va trebui să răspundă public în faţa oamenilor.”

O nouă ședință a coaliției de guvernare pe tema comasării alegerilor ar urma să aibă loc duminică.

Sursa foto: Inquam Photos / George Calin

Citește și: Rareș Petrișor, despre ruperea Coaliției de Guvernare: „Nu cred în povestea asta, așa cum nu am crezut în comasare” | VIDEO