Rag’n’Bone Man, în concert la Bucureşti

Rag’n’Bone Man va porni la începutul anului ce urmează într-un turneu european intitulat Grande Reserve Tour, ce va include mai multe ţări, printre care şi România.

Acesta va fi primul concert pe care Rag’n’Bone Man îl va susţine în faţa publicului român, după ce la finalul lunii august a fost nevoit să anuleze show-ul său din cadrul festivalului AWAKE, din cauza unor motive personale.

Grande Reserve Tour va debuta pe 23 februarie 2018, în Franţa, şi va continua cu alte 19 concerte organizate pe continentul european în ţări precum Danemarca, Norvegia, Suedia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Serbia, Ungaria, Turcia, Grecia sau România.

Show-urile sale vor avea o selecţie completă de hituri dintre care nu va lipsi “Human” – una dintre cele mai ascultate piese ale ultimului an, clasată pe prima poziţie în Billboard Alternative Songs Chart.

Rag’n’Bone Man va canta la Sala Palatului din Bucureşti pe 8 mai 2018, biletele putând fi achiziţionate începând cu data de 6 octombrie, de pe eventim.ro şi din reţelele afiliate, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă: 101, 176, 216, 276 sau 326 de lei.

Piesa “Human” a fost premiată cu Discul de Diamant în Franţa şi cu cel de Platină în alte 8 ţări, ocupând timp de 5 săptămâni prima poziţie în clasamentul difuzărilor la nivel european, fiind totodată pe prima poziţie în iTunes în nu mai puţin de 46 de ţări.

Succesul piesei vine după câţiva ani de încercări ale artistului care s-a apucat de muzică în oraşul natal la vârsta de 15 ani. La scurt timp a decis să se mute în Brighton alăturându-se astfel trupei de hip-hop The Rum Committee, alături de care a început să călătorească spre Londra pentru seri de hip-hop organizate în Brixton.

Încetul cu încetul a reuşit să înregistreze câteva piese, lansarea EP-urilor „Blues Town”, „Wolves and Disfigured” ajutându-l să devină tot mai cunoscut în Marea Britanie, fapt care i-a permis să îşi construiască un fanbase dedicat chiar la început de carieră.