Radu Afrim, luni, la ”Sus cortina!”, ora 16.50 / ”Family Affairs” are primele reprezentații la ODEON pe 2, 3 și 8 octombrie

Regizorul Radu Afrim prezintă luni, 28 septembrie, la Europa FM, noul său spectacol, ”Family Affairs”, pus în scenă la Teatrul ODEON. Primele reprezentații sunt programate în serile de 2, 3 și 8 octombrie.

Amănunte – la ora 16.50, în rubrica ”Sus cortina!”, la Europa FM.

”Gândurile mele… Oare lumea va gusta tipul acesta de umor, destul de kinky, destul de negru, politic incorect. Deși e o comedie, eu nu aș vrea să plece lumea doar cu hăhăială după spectacol, ci și cu niște întrebări despre societatea noastră”, spune Radu Afrim în interviul acordat Europa FM.

”FAMILY AFFAIRS”, este piesa de debut, din 1993, a scriitoarei Rosa Liksom, născută în Laponia, în 1958. Textul este ”un teatru trash autentic şi spumos, o operă junk care ia în răspăr toate tabu-urile” (Teatrul ”ODEON”). Considerată un copil teribil al literaturii finlandeze şi o anarhistă neastâmpărată, Rosa Liksom abordează în această piesă teme precum drepturile animalelor, schimbările climatice, economia bazată pe o piaţă insaţiabilă sau mişcarea de eliberare a bărbaţilor exploataţi de soţii şi de copii. La Teatrul ”ODEON” avem ocazia să vedem o satiră contemporană originală.

AF-site-bun

”Eu râd! Noi am râs la repetiții foarte mult. Este un spectacol social, fără a fi enervant de tezist. Eu voi fi trist dacă nu se va râde la acest spectacol! Deși spun că nu vreau să mai fac lumea să râdă. De ce să fac eu lumea să râdă? Iată că am zis iar: ia să fac lumea să râdă! De fapt, de noi râdem, pentru că nu este cea mai favorabilă în care autoarea pune omul”, mai spune Radu Afrim (FOTO -stânga).

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

FAM
_____________________________________________________

FAMILY AFFAIRS , de Rosa Liksom
Un spectacol de Radu Afrim
Decorul: Tudor Prodan
Costumele: Cosmin Florea
Traducerea: Doru Mareş
Cu: Marius Damian, Antoaneta Zaharia, Virginia Rogin, Nicoleta Lefter, Ruxandra Maniu, Cezar Antal, Mihai Smarandache, Vlad Bîrzanu, Dan Iosif, Nicu Coman şi Rodica Mandache şi Pavel Bartoş.
Primele reprezentaţii: 2, 3 şi 8 octombrie, de la ora 19.00
Preţul biletelor: 31,80 lei; 15,90 lei

Repetitii-FAMILY

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS