R. Turcan, PNL: Premierul Grindeanu a adus PSD în situaţia unei moţiuni de cenzură împotriva propriului guvern

Într-o postare pe Facebook, preşedintele interimar al PNL scrie că premierul Sorin Grindeanu aduce PSD într-un ‘moment istoric’, acela de a iniţia o moţiune de cenzură împotriva propriului Guvern.

‘Refuzul premierului Grindeanu de a demisiona la ordinul lui Dragnea, deocamdată neoficial, nu face decât să pună în evidenţă ridicolul în care a ajuns PSD. După o jumătate de an în care reprezentanţii PSD au intoxicat opinia publică cu ideea că actuala guvernare ar fi fost una de un succes nemaiîntâlnit, astăzi PSD nu reuşeşte să producă un argument raţional şi coerent pentru care doreşte demisia Guvernului. Practic, Grindeanu reuşeşte să aducă PSD într-un moment istoric, unic pentru ridicol în întreaga perioadă post-decembristă, adică acela de a iniţia o moţiune de cenzură pentru demiterea propriului guvern’, notează şefa formaţiunii de opoziţie.

În opinia sa, executivul ar fi trebuit să-şi depună mandatul de la momentul adoptării controversatei ordonanţe 13, care propunea dezincriminarea abuzului în serviciu, un demers care a generat ample proteste de stradă în luna februarie.

Raluca Turcan crede că în PSD ‘nu este vorba despre altceva decât de iresponsabilitatea unui război fratricid alimentat de ambiţiile lui Dragnea, care arată de fapt dezinteresul pentru actul de guvernare şi preocuparea obsesivă de a folosi puterea în interes personal şi de grup’.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS