Queen şi Adam Lambert, pentru prima dată în România – VIDEO

După un weekend Queen la Europa FM, fanii primesc încă o veste bună. Membrii legendarei trupe Queen şi Adam Lambert vor fi prezenţi pentru prima dată la Bucureşti într-un concert ce va avea loc în Piaţa Constituţiei, pe 21 iunie 2016.

Queen şi Adam Lambert au apărut pentru prima dată împreună în 2009, în finala show-ului American Idol, urmată de o reprezentaţie memorabilă pe scena MTV Europe Music Awards. Adam Lambert a devenit o prezenţă nelipsită din apariţiile live ale formaţiei Queen.

În 2015, artiştii au avut un turneu desfăşurat în 10 ţări din Europa, înregistrând 67 de concerte sold-out în mai puţin de un an.

Cântăreţul american Adam Lambert a devenit cunoscut datorită participării la concursul de talent American Idol, unde s-a clasat pe locul doi.

Fanii Queen se vor putea bucura anul viitor şi un spectacol al chitaristului Brian May, acesta urmând să cânte în România în martie 2016, alături de Kerry Ellis.

Muzicianul va urca pe scena Sălii Palatului din București pe 14 martie 2016, împreună cu Kerry Ellis, una dintre noile vedete de pe Broadway și West End-ul londonez. Colaborarea dintre Brian May şi Kerry Ellis a început după întâlnirea acestora în Londra, la audiţiile pentru „We Will Rock You – The Musical”.