Queen + Adam Lambert au dedicat o piesă victimelor ucise în atacul armat din Orlando

Trupa Queen şi cântăreţul Adam Lambert au interpretat o piesa ”Who Wants To Live Forever”, în memoria victimelor atacului armat comis, duminică, în oraşul Orlando din statul Florida, potrivit bbc.com.

Fanii prezenţi weekend-ul trecut la festivalul Isle of Wight din Marea Britanie au fost foarte afectaţi de vestea tragediei produse în Florida, când a avut loc un atac cu arme de foc într-un club gay din Orlando.

Adam Lambert, extrem de emoţionat, a făcut următoarea declaraţie pe scenă: ”Acest cântec este dedicat tuturor acelora care şi-au pierdut vieţile în Orlando, Florida, şi tuturor acelora care au fost victime ale violenţelor absurde şi ale urii”.

De asemenea, Adam Lambert le-a mulţumit celor doi membri fondatori ai trupei Queen, Brian May şi Roger Taylor, pentru faptul că l-au invitat să cânte alături de ei pe scenă în locul regretatului Freddie Mercury. 

”Aceasta este cea mai mare onoare care mi s-a făcut în toată viaţa mea. Freddie va fi pentru totdeauna doar unul”, a spus Adam Lambert. 

O înregistrare video cu Freddie Mercury – care a murit în 1991 – a fost proiectată pe un ecran uriaş în timp ce trupa Queen şi Adam Lambert au interpretat piesele ”Love Of My Life” şi ”Bohemian Rhapsody”.

Omar S Mateen a deschis focul în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un club al comunităţii LGBT din Orlando, Florida. În urma acestui atac, 50 de persoane au fost ucise şi alte 53 au fost rănite. Luni, poliţia americană a revizuit bilanţul victimelor şi a precizat că cifra de 50 anunţată iniţial îl include şi pe presupusul atacator, Omar Mateen.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS