Confidenţialitate

PSD Vaslui, somată să evacueze sediul în care funcționează din cauza restanței la plata chiriei pentru 5 luni | AUDIO

Organizația Municipală PSD Vaslui, somată să evacueze sediul în care funcționează. Sunt restanțe la plata chiriei în perioada mai – octombrie de peste 16 mii de lei. Probleme sunt și la sediul organizației județene PSD care a fost debranșat de la utilități.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

De aproximativ 5 luni, Organizația Municipal PSD Vaslui nu și-a plătit chiria la sediul în care activează. Astfel, s-au acumulat datorii de peste 16.000 de lei. Organizația a primit somație de la societatea comercială GOSCOM Vaslui, să elibereze spațiul.

Președintele filialei municipale PSD Vaslui a declarat pentru Agerpres că nu se pune problema evacuării şi că vor fi găsite soluţii pe cale amiabilă.

Probleme sunt și la filiala județeană PSD Vaslui care a fost debranșată de la utilități pentru neplata unor facturi restante de peste 20.000 de lei.

Președintele intermar, Dragoș Benea, le-ar fi cerut social-democraților care au cabinetele în sediul respective să contribuie egal la plata facturilor.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește și: Unii localnici din Zanzibar s-au aruncat în apă cu tablourile lui Klaus și Carmen Iohannis strigând „Hakuna Matata” la plecarea celor doi din Tanzania | AUDIO